Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont.

Montaj covor PVC in cabinete medicale

Oferta noastra de produse si servicii de montaj covor pvc cu ridicare pe perete  se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-si amenajeze sau modernizeze locuintele, cat si institutilor de stat, sediilor de firme,cabinetelor medicale, intreprinderilor industriale, barurilor, cluburilor, restaurantelor,scolilor ,etc . Putem gestiona lucrarea de montaj mocheta sau montaj covor PVC  in totalitate oferind produsele noastre cum ar fi mochete , covor pvc , adezivi , plinte.

Covoarele PVC omogene au ca si caracteristica principala aceea ca se compun dintr-un singur strat iar covoarele PVC eterogene au mai multe straturi.             Covoarele PVC eterogene au un grad mai ridicat de rezistenta deoarece PVC-ul se gaseste concentrat in stratul superior numit si strat de uzura in comparatie cu covoarele PVC omogene unde PVC-ul este disipat in toata masa materialului alaturi de alte elemente (minerale, rasini etc.)
 
In cazul covoarelor PVC eterogene, datorita acestui aspect, avem caracteristici mai bune decat in cazul covoarelor PVC omogene si atunci cand vorbim de flexibilitate, stabilitate dimensionala si confort. Bineinteles, atunci cand facem o analiza simpla in privinta alegerii unui produs de acest tip un element important, pe langa aspect si pret, este grosimea stratului de uzura.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Visitor Counter
00032737
Pardoseli covor pvc
Contact Us